Vještine
3D Virtualna šetnja

Izrađujemo impresivne 3D virtualne šetnje. Zašto izraditi 3D virtualnu šetnju?
Vjerodostojna vizualizacija stvarnog prostora, korisniku omogućuje doživljaj kao da je stvarno tamo, virtualna šetnja privlači pozornost, impresionira, budućnost prezentacije nekretnina, bilo kojeg interijera i prostora. Naše 3D virtualne šetnje mogu se upotrebljavati u svim granama industrije NEKRETNINE, HOTELI I APARTMANI, POVIJESNE ZNAMENITOSTI, RESTORANI I BAROVI, TRGOVINE, ARHITEKTURA, INŽENJERSTVO I GRADITELJSTVO, PROIZVODNA INDUSTRIJA. Naše 3D virtualne šetnje idealne su za posrednike nekretnina, građevinare, arhitekte ili inžinjere za vizualizaciju građevinskih projekata i obilazak nekretnina. Posjeti više nisu vezani za vrijeme i mjesta, nego se mogu obavljati interaktivno bilo kada, bilo gdje! Naše 3D virtualne šetnje idealne su za hoteljere, iznajmljivače apartmana, vila, kuća za odmor. Nema više razočaranih gostiju, gost se može prošetati svojim smještajem i prije samog dolaska i doživjeti prostor kao da je stvarno tamo. Naš sustav je sveobuhvatan i inovativan. Skeniranje prostora vršimo visokosofticiranom 3D kamerom. Naše 3D virtualne šetnje izrađene su profesijonalno.

Fotografiranje

Profesijonalno fotografiranje nekretnina, interijera. Našom super visokosofticiranom kamerom obuhvaćamo snimke od 360°, što nam omogućava spremanje visokorezolucijskih slika sa bilo koje skenirane pozicije i sa bilo kojeg kuta gledišta. Sve naše fotografije su spremne za tisak.

Maksimalne rezolucije 2D fotografija:

  • 8092 x 4552 piksela kod 70% zuma
  • 5664 x 3186 piksela kod 100% zuma
  • 2832 x 1593 piksela kod 200% zuma
  • 1888 x 1062 piksela kod 300% zuma

Google street view integracija

Integracija virtualne šetnje u Google Streeet View. Od danas možete i vi biti dio najpopularnijeg zemljovida na svijetu Google maps. Naši 3D modeli su kompatibilni sa Googlovom kartom. Google nam omogućuje da sami kreiramo njegov zemljovid. Svakodnevno milijuni ljudi pretražuje Google maps, pa zašto nebi i vi bili dio najpopularnije karte na svijetu. Proširite publiku i publicitet integracijom 3D virtualne šetnje u Googlov zemljovid.

360° Korporativni marketing

3D Virtualna šetnja tvrtke. Nova generacija poslovnog marketinga. Upoznajte se sa najnovijim načinom 360° korporativnog marketinga. Prezentirajte vašu tvrtku malo drugačije. Prezentirajte vašu tvrtku na najboljinovativan način. Na način na koji današnja mladež razumije i podržava. 3D virtualna šetnja vaše tvrtke plijenit će pažnju potencijalnih klijenata. Istaknite vaš poslovni prostor. Klijent ne samo da upoznaje vašu radnu okolinu več upoznaje i osoblje. Predstavite sebe i kolege kroz info točke i emotivno privucite publiku.

Prednosti 360° korporativni marketing:

  • 3D virtualna šetnja čini razliku
  • Autentičan uvid ua vaš poslovni svijet
  • Jednostavna integracija na web stranice, društvene mreže google street view
  • Privlači pažnju, magnet na izložbenom štandu

Pogledajte PRIMJER 360° Korporativni marketing.

3D video šetnja prostorom

Izrađujemo automatski 3D video šetnje prostorom.

2D Tlocrt

Izrađujemo tlocrt snimljenog prostora u pdf ili png formatu.

Stupite u kontaktŠto još čekate?

Linkedin

Povežite se sa 3D fotografom Tornado360 i unajmite ga direktno sa vašeg profila.

Povežite se 3D fotografom

YouTube

Gledajte i pratite nas na YouTubu

3D videi